Producatori

Produse noi

Aparat de ras clasic Safety Razor Merkur Solingen 23C Chrome

23C Chrome

Barbieresti.ro

Aparat de ras cu pieptan inchis. Capul cu pieptan inchis confera un barbierit mai bland, spre deosebire de cel cu pieptan deschis, care este mai agresiv.

Lungime: 106 mm

Greutate: 60 g

Tara de origine: Germania

Mai multe detalii

159 lei

Producator Merkur Solingen
 • Barbieritul cu un Safety razor necesita putin exercitiu. Chiar si pielea are nevoie de un anumit timp pentru a se obisnui. Inceputul va fi mai usor daca respectati urmatoarele instructiuni:
  Umeziti portiunea de piele care va fi barbierita, de preferinta cu apa calduta, si sapuniti din belsug cu ajutorul unui pamatuf. Daca este posibil, utilizati o crema de ras sau un sapun cu efect ridicat de hidratare, deoarece lama va aluneca mai usor pe piele.
  Asigurati-va ca manerul si capul aparatului sunt fixate bine unul de celalalt, dar nu strangeti surubul prea tare ca, mai apoi, sa nu-l mai puteti desface.
  Incepeti sa va barbieriti. Intre aparatul de ras si piele trebuie sa se formeze un unghi de aproximativ 30°. Incepeti cu obrajii si, apasand usor, permiteti aparatului sa alunece pe piele.
  Barbieriti-va intotdeauna in sensul cresterii firelor de par.
  Cand va barbieriti pe gat, indindeti pielea bine cu ajutorul mainii libere.
  Nu va ingrijorati daca va zgariati sau daca va taiati usor. Dupa ce va veti obisnui cu aparatul de ras, veti avea doar foarte rar astfel de probleme.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

30 produse in aceasi categorie