Aparat de ras clasic Safety Razor cu cap cu pieptene deschis Muehle R 41 GS Grande

R 41 GS Grande

Barbieresti.ro

Este abia la a zecea aniversare si este deja o legenda: Aparatul de ras R 41 cere finete in utilizarea sa. Seratiile pieptenului sunt departate iar lama este pozitionata in pozitie plata. Aceste caracteristici confera un barbierit eficient si de durata, pentru care trebuie sa aveti o priza ferma atunci cand utilizati aparatul.

Pana acum, aparatul cu pieptene deschis avea un aspect clasic, cromat. Cu ocazia aniversarii sale, aparatul R 41 este disponibil si in constructie integrala din otel inoxidabil.

Multi clienti si-au exprimat dorinta de a le oferi un astfel de aparat si suntem incantati sa le indeplinim acest vis.

Se simte bine in mana pentru ca - versiunea Grande - are un maner putin mai lung, mai voluminos si este putin mai greu. Striatiile fine de pe maner confera priza potrivita.

Otelul inoxidabil polisat confera aspectul clasic al aparatului legendar R 41.

Capul si manerul aparatului sunt facute integral din otel inoxidabil chirurgical. Acest lucru il face un produs sustenabil si o alternativa care nu contine plastic - chiar si ambalajul.

Acest aparat este potrivit in mod special pentru barbatii cu o barba relativ deasa, puternica. Asta nu inseamna ca si alti barbati nu se pot bucura de el.

 

Capul cu pieptene deschis a fost conceput special pentru barbatii cu experienta in arta barbieritului. Datorita principiului constructiei sale, lama sta intr-un unghi anume si confera o tehnica de barbierit viguroasa, foarte directa.

Combinatia dintre capul cu pieptene deschis si spatiul din spatele striatiilor ajuta la pastrarea taisului fara ca acesta sa fie incarcar cu firele de barba taiate sau reziduurile aparute in urma barbieritului. Designul inovator face ca aparatul sa fie mai usor de curatat.

 

Barbieritul rezultat depinde de factori cum ar fi ritmul de crestere a barbii, densitatea si lungimea firelor de par si cum interactioneaza cu lama si aparatul. Unii barbati obtin rezultate optime cu o lama foarte ascutita, altii cu o lama mai putin agresiva.

 

Acest aparat este destinat barbatilor cu o barba mai deasa, mai puternica sau celor care prefera sa se barbiereasca la cateva zile.

 

Dimensiuni:

Lungime maner - 98,8 mm

Diametru maner - 14, 9 mm

Lungime cap - 42,3 mm

Latime cap - 24, 9 mm

Lungime totala - 105, 9 mm

 

Greutate: 113 gr

 

Tara de origine: Germania

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

644 lei

Producator Muehle
 • Barbieritul cu un Safety razor necesita putin exercitiu. Chiar si pielea are nevoie de un anumit timp pentru a se obisnui. Inceputul va fi mai usor daca respectati urmatoarele instructiuni:

  Umeziti portiunea de piele care va fi barbierita, de preferinta cu apa calduta, si sapuniti din belsug cu ajutorul unui pamatuf. Daca este posibil, utilizati o crema de ras sau un sapun cu efect ridicat de hidratare, deoarece lama va aluneca mai usor pe piele.

  Asigurati-va ca manerul si capul aparatului sunt fixate bine unul de celalalt, dar nu strangeti surubul prea tare ca, mai apoi, sa nu-l mai puteti desface.
  Incepeti sa va barbieriti. Intre aparatul de ras si piele trebuie sa se formeze un unghi de aproximativ 30°. Incepeti cu obraji si, apasand usor, permiteti aparatului sa alunece pe piele.
  Barbieriti-va intotdeauna in sensul cresterii firelor de par.
  Cand va barbieriti pe gat, indindeti pielea bine cu ajutorul mainii libere.

30 produse in aceasi categorie