Aparat clasic de ras Feather Popular 800-1B

Barbieresti.ro

Aparatul clasic de ras Feather Popular este varianta economica pentru a obtine un barbierit confortabil. Este realizat din plastic si metal, tip butterfly.

Aparatul de ras vine cu un set de 2 lame Feather si cu o cutie care este foarte practica pentru calatorii.

Dimensiuni: maner 90 mm

Greutate: 48 gr.

Productie: Feather Japonia.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

69,00 lei

Producator Feather
  • Barbieritul cu un Safety Razor necesita putin exercitiu.

    Chiar si pielea are nevoie de un anumit timp pentru a se obisnui. Inceputul va fi mai usor daca respectati urmatoarele instructiuni: Umeziti portiunea de piele care va fi barbierita, de preferinta cu apa calduta, si sapuniti din belsug cu ajutorul unui pamatuf. Daca este posibil, utilizati o crema de ras sau un sapun cu efect ridicat de hidratare, deoarece lama va aluneca mai usor pe piele.

    Asigurati-va ca manerul si capul aparatului sunt fixate bine unul de celalalt, dar nu strangeti surubul prea tare ca, mai apoi, sa nu-l mai puteti desface.

    Incepeti sa va barbieriti. Intre aparatul de ras si piele trebuie sa se formeze un unghi de aproximativ 30°. Incepeti cu obrajii si, apasand usor, permiteti aparatului sa alunece pe piele. Barbieriti-va intotdeauna in sensul cresterii firelor de par. Cand va barbieriti pe gat, indindeti pielea bine cu ajutorul mainii libere. Nu va ingrijorati daca va zgariati sau daca va taiati usor. Dupa ce va veti obisnui cu aparatul de ras, veti avea doar foarte rar astfel de probleme.

    Pentru barbatii cu experienta: prin slabirea usoara a manerului (aproximativ ½ de rotatie), se mareste unghiul lamei. Aceasta va va permite sa va barbieriti mai usor contururile fetei. Strangeti intotdeauna manerul inainte de a continua barbieritul.

Accesorii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

27 produse in aceasi categorie