Aparat de ras clasic Safety Razor Feather WS-D2S

WS-D2S

Barbieresti.ro

Aparat de ras clasic Safety Razor fabricat in Japonia dupa cele mai inalte standarde. Este facut din otel inoxidabil de inalta calitate si lemn de esenta tare. Lemnul de esenta tare a fost impregnat cu rasina pentru a-l face rezistent la apa. La o privire mai atenta se poate observa fibra naturala a lemnului.

Manerul este conturat pentru a oferi o priza buna chiar si cu mana uda. Acest lucru este posibil datorita texturii lemnului si a subtierii usoare in partea de mijloc. Capetele manerului sunt din otel inoxidabil cu striatii.

Pe capul aparatului este gravat logo-ul Feather, impreuna cu: wood handle stainless steel double edge razor.

Aparatul este insotit de un suport care il tine in pozitie verticala. Suportul este confectionat din otel inoxidabil si acelasi lemn de esenta tare care se regaseste in maner. Pe suport este gravat: Feather Japan.

In cutie este si un pachet cu 5 lame.

Toate acestea sunt impachetate intr-o cutie deosebita, care contine si un certificat cu un numar unic alocat aparatului.

Greutate: 70 gr

Lungime maner: 104 mm

Diametru maner: 11 mm

Tara de origine: Japonia

Mai multe detalii

1 390,00 lei

 • Aparate de ras clasice Safety Razor

  Barbieritul cu un Safety Razor necesita putin exercitiu. Chiar si pielea are nevoie de un anumit timp pentru a se obisnui. Inceputul va fi mai usor daca respectati urmatoarele instructiuni:

  Umeziti portiunea de piele care va fi barbierita, de preferinta cu apa calduta, si sapuniti din belsug cu ajutorul unui pamatuf. Daca este posibil, utilizati o crema de ras sau un sapun cu efect ridicat de hidratare, deoarece lama va aluneca mai usor pe piele.

  Asigurati-va ca manerul si capul aparatului sunt fixate bine unul de celalalt, dar nu strangeti surubul prea tare ca, mai apoi, sa nu-l mai puteti desface.

  Incepeti sa va barbieriti. Intre aparatul de ras si piele trebuie sa se formeze un unghi de aproximativ 30°. Incepeti cu obrajii si, apasand usor, permiteti aparatului sa alunece pe piele.

  Barbieriti-va intotdeauna in sensul cresterii firelor de par.

  Cand va barbieriti pe gat, indindeti pielea bine cu ajutorul mainii libere.

  Nu va ingrijorati daca va zgariati sau daca va taiati usor. Dupa ce va veti obisnui cu aparatul de ras, veti avea doar foarte rar astfel de probleme.

  Pentru barbatii cu experienta: prin slabirea usoara a manerului (aproximativ ½ de rotatie), se mareste unghiul lamei. Aceasta va va permite sa va barbieriti mai usor contururile fetei. Strangeti intotdeauna manerul inainte de a continua barbieritul.

Accesorii

30 produse in aceasi categorie