Set de barbierit cu aparat de ras Fusion si pamatuf Silvertip Fibre S 433 ED MEISSEN F

S 433 ED MEISSEN F

Barbieresti.ro

Setul contine:

- Aparat de ras compatibil Gillette Fusion cu maner de portelan Meissen pictat manual.

- Pamatuf Silvertip Fibre cu maner de portelan Meissen pictat manual.

- Suport aparat de ras.

- Cutie cadou deosebita.

Acest set de barbierit este cu adevarat o opera de arta si o piesa de colectie. Pentru manerele aparatului si pamatufului s-a folosit portelan Meissen, unul dintre cele mai cunoscute si de calitate din lume, cu o traditie si istorie care dateaza din anii 1700. Manerele au fost pictate manual cu cea mai mare grija si atentie. Dragonul dinastiei chineze Ming este infatisat pe manerele elegante, simbolizand energia masculina. Rosul aprins folosit, care se spune ca este culoarea fericirii, folosirea unei tehnici speciale de pictare apoi incalzire in cuptor pentru a fixa vopseaua, toate acestea fac ca instrumentele de barbierit sa fie probabil cea mai frumoasa creatie Muehle. Aparatul de ras si pamatuful au elemente cromate pe maner pentru un plus de eleganta.

Pamatuful are par sintetic Silvertip Fibre. Sunt moi, caracterizate de o durata extrem de lunga, mai putin sensibile in utilizarea de zi cu zi, se usuca mai repede decat parul natural.

Capul pamatufului se poate schimba. Acesta se desface prin desurubare si poate fi inlocuit cu alt tip de par de bursuc, in functie de preferinte.

Diametru inel: 23 mm

Setul este prezentat intr-o cutie cadou deosebita

Maiestrie la superlativ

Portelan de cea mai inalta calitate, contraste metalice si decoratiuni care combina arta estului indepartat cu estetica din ziua de azi, produsele Edition Meissen sunt intr-un fel, avangardiste in lumea din care face parte cultura barbieritului. Create de maestrii mestesugari si pictate meticulos cu cea mai mare grija si atentie, manerele elegante sunt probabil cele mai frumoase lucruri pe care le-a produs vreodata Muehle. Dar ce semnifica dragonul? Este un simbol al energiei masculine – in fiecare zi, atat in zilele de marti, cat si in zilele de duminica.

Unic!

Maiestria, tehnologia de ultima ora si materialele exclusive, toate acestea contribuie la producerea seriei limitate Edition, combinand maiestria si experienta companiei saxone Muehle. Fiecare maner si pamatuf este o opera de arta de cea mai inalta calitate – fiind create individual, manual, la cerere. Rezultatul este un produs unic, facut doar pentru dumneavoastra, pentru a-l folosi in fiecare dimineata. Asta reprezinta compania noastra.

Folosind unelte din intreaga lume, fuziunea brandurilor traditionale Muehle si fabrica de portelan Meissen combina tot ceea ce inseamna Fabricat in Germania.

Decoratiuni de cea mai inalta calitate

Manerele aparatelor de ras si pamatufurilor Edition sunt facute din portelan pur Meissen. Decoratiunile, dragonul chinezesc Ming, evoca probabil cea mai faimoasa pictura a acestei fabrici renumite. De la vopseaua de o nuanta de rosu aprins (care este culoarea fericirii), pana la tehnica de glazurare, acest model este cunoscut multor generatii. Inelul din metal cromat este un element aditional deosebit care impodobeste partea superioara sau inferioara a fiecarui maner.

Aparatele de ras Edition Meissen sunt disponibile in doua versiuni deosebit de practice – ca aparat de ras clasic si ca aparat de ras care foloseste sistemul de barbierit Fusion.

Tara de origine: Germania

5 792 lei

Producator Muehle

10 produse in aceasi categorie