Produse noi

Producatori

Aparat de ras clasic Safety Razor Merkur 510 Progress Mareste

Aparat de ras clasic Safety Razor Merkur 510 Progress

M510

Barbieresti.ro

Aparat de ras clasic Merkur Progress cu piaptan inchis si maner lung.

Merkur Progress are posibilitatea de a schimba unghiul lamei prin rotirea manerului, astfel aparatul de ras devine mai agresiv. 

Manerul este din metal cromat. Rotita de ajustare a agresivitatii aparatului situata in partea de jos a manerului este de plastic.

Dimensiune maner: 10 cm

Tara de origine: Germania

Mai multe detalii

314 lei

 • Barbieritul cu un Safety razor necesita putin exercitiu. Chiar si pielea are nevoie de un anumit timp pentru a se obisnui. Inceputul va fi mai usor daca respectati urmatoarele instructiuni:

  Umeziti portiunea de piele care va fi barbierita, de preferinta cu apa calduta, si sapuniti din belsug cu ajutorul unui pamatuf. Daca este posibil, utilizati o crema de ras sau un sapun cu efect ridicat de hidratare, deoarece lama va aluneca mai usor pe piele.

  Asigurati-va ca manerul si capul aparatului sunt fixate bine unul de celalalt, dar nu strangeti surubul prea tare ca, mai apoi, sa nu-l mai puteti desface.

  Incepeti sa va barbieriti. Intre aparatul de ras si piele trebuie sa se formeze un unghi de aproximativ 30°. Incepeti cu obrajii si, apasand usor, permiteti aparatului sa alunece pe piele.

  Barbieriti-va intotdeauna in sensul cresterii firelor de par.

  Cand va barbieriti pe gat, intindeti pielea bine cu ajutorul mainii libere.

  Nu va ingrijorati daca va zgariati sau daca va taiati usor. Dupa ce va veti obisnui cu aparatul de ras, veti avea doar foarte rar astfel de probleme.

30 produse in aceasi categorie