Set ingrijire barba Clubman CM 27953

Barbieresti.ro

Contine Conditioner pentru barba, Balsam de barba si Ulei de barba.

Balsam barba 2 in 1 Clubman

Este o crema hidratanta de fata si balsam pentru barba, calmeaza si hidrateaza pielea fetei pentru ca barba sa creasca frumoasa si sanatoasa. Hidrateaza si barba, aranjand-o si fixand-o. Contine nuca de cocos, proteine de soia si panthenol.

Utilizare: Spalati barba si uscati-o cu prosopul, apoi aplicati o cantitate mica.

Gramaj: 89 ml

Balsam de barba Clubman

Stapaneste barba fara a fi nevoie de paste de modelare sau ceara. Contine ceara de albine, proteine de soia si ulei de cocos. Confera stralucire si tine in frau firele rebele, fiind ideal pentru orice tip si lungime de barba.

Gramaj: 59 g

Ulei de barba Clubman

Calmeaza pielea uscata, hidrateaza si confera o usoara stralucire.

Gramaj: 30 ml

Tara de origine: SUA

Mai multe detalii

219,00 lei

Producator Clubman Pinaud
  • Clubman Pinaud si-a facut debutul in lumea cosmeticelor de calitate pentru barbati in 1810, in cadrul House of Ed Pinaud, la Paris. La inceputul anilor 1900, produsele lui Pinaud au inceput sa fie tot mai polulare si apreciate pe plan international. Acum 30 de ani, American International Industries din Los Angeles a preluat brandul si linia de produse Clubman.

    Acum, dupa mai mult de 200 de ani, Clubman ofera o mare varietate de produse de ingrijire pentru barbati, in afara de produsele clasice pentru barbierit, fiind adaugate si produse pentru ingrijirea barbii si parului. Printre clientii fideli se numara Kirk Douglas si Donald Trump.

28 produse in aceasi categorie