Produse noi

Producatori

Pamatuf Silvertip Fibre cu maner de portelan 433 ED MEISSEN

433 ED MEISSEN

Barbieresti.ro

Pamatuful are par sintetic Silvertip Fibre. Sunt moi, caracterizate de o durata extrem de lunga, mai putin sensibile in utilizarea de zi cu zi, se usuca mai repede decat parul natural.

Pamatuful este cu adevarat o opera de arta si o piesa de colectie. Pentru manerul pamatufului s-a folosit portelan Meissen, unul dintre cele mai cunoscute si de calitate din lume, cu o traditie si istorie care dateaza din anii 1700. Manerul a fost pictat manual cu cea mai mare grija si atentie. Dragonul dinastiei chineze Ming este infatisat pe manerul elegant, simbolizand energia masculina. Rosul aprins folosit, care se spune ca este culoarea fericirii, folosirea unei tehnici speciale de pictare apoi incalzire in cuptor pentru a fixa vopseaua, toate acestea fac ca pamatuful sa fie probabil cea mai frumoasa creatie Muehle. Pamatuful are elemente cromate pe maner pentru un plus de eleganta.

Capul pamatufului se poate schimba. Acesta se desface prin desurubare si poate fi inlocuit cu alt tip de par de bursuc, in functie de preferinte.

Diametru inel: 23 mm

Tara de origine: Germania

2 690,00 lei

30 produse in aceasi categorie