Producatori

Produse noi

Nou Sapun de barbierit cu bol din lemn de fag DR Harris Marlborough 100 gr 30102 Mareste

Sapun de barbierit cu bol din lemn de fag DR Harris Marlborough 100 gr 30102

30102

Barbieresti.ro

Sapun de barbierit cu bol din lemn de fag DR Harris Marlborough 100 gr 30102

Este un sapun solid triplu macinat de cea mai buna calitate, cu o aroma subtila de lemn de cedru si lemn de santal. Creaza o spuma bogata cremoasa si inmoaie barba pentru a obtine un barbierit fin. 

Sapunul vine intr-un bol din lemn de fag, un accesoriu deosebit, util pentru a depozita sapunul sau pentru a spuma in el cu ajutorul pamatufului.

Gramaj: 100 gr

Tara de origine: Anglia

Mai multe detalii

168 lei

Producator DR Harris
  • Istoria DR Harris:  povestea incepe chiar înainte de 1790, pe strada St. James, unde  s-a infiintat magazinul Harris's Apothecary. De-a lungul urmatorilor cincizeci de ani, familia a stabilit o reputatie de vanzare in apa de lavanda, apa de colonie si parfumuri cu flori englezesti.

    Timp de peste doua secole, aceasta afacere de familie pentru barbati in centrul Clubland a servit nobilimii si curtii St. James. In 1938 a fost atribuit mandatul chimistii Majestatii sale Regina. In anul 2002 au fost numiti si Chimistii Altetei Regale Printul de Wales,  o onoare la care a fost adaugat din anul 2012 si mandatul regal pentru Majestatea sa Regina.

    Astazi continua sa se adapteze vremurilor si sa ofere o selectie fina de cosmetice pentru toti cei care apreciaza calitatea si distinctia.

9 produse in aceasi categorie