Set de barbierit Cella Milano 57091

57091

Barbieresti.ro

Setul contine:

Crema de barbierit in bol

Cel mai des pomenita crema italiana de barbierit de către bloggeri.

Locul numarul 1 pentru calitate si parfum.

Textura ultra cremoasa asigura un barbierit fin, fara iritatii, lasand in urma un parfum inconfundabil de migdale.

Gramaj: 150 ml

After shave

Improspateaza instant, prevenind roseata.

Punctul forte consta in parfumul sofisticat, alcatuit dintr-un amestec de arome aromatice si proaspete, clasice si contemporane.

Gramaj: 100 ml

Pamatuf

Tara de origine: Italia

Mai multe detalii

199,00 lei

  • Despre Cella: o poveste adevarata a vremurilor in care frizeria era un loc in care puteai sa savurezi un moment de placere si confort; povestea timpurilor in care Cella se infiinta in inima Milanului, ceea ce avea sa devina un punct de referinta pentru stil in lumea barbieritului din Italia. In anul 1899, maestrii fauritori de sapunuri si parfumuri s-au pus la treaba pentru a aduna la un loc vasta experienta cu pasiunea noastra pentru excelenaa si standardele inalte ale mestesugului, creand o linie de produse de lux pentru gentlemani si barbieri profesionisti. Sloganurile si reclamele marca Cella au devenit foarte populare in anii ’50 si ’60. Drept urmare, reprezentativul nostru ambasador de epoca - zambitorul Felice si-a gasit un loc in nenumaratele case italienesti, relatand aceasta poveste adevarata cu motto-ul sau de zori-de-zi: “CELLA EXTRA EXTRA PURISSIMA”

    Cosmeticele si aparatele de ras ce se pot comanda online pe Barbieresti.ro sunt intr-o mare varietate de dimensiuni si formate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.

    Produsele existente in magazinul nostru sunt furnizate de companii cu traditie in barbieritul clasic din Europa.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 produse in aceasi categorie