Produse noi

Producatori

Set de barbierit cu aparat de ras Fusion si pamatuf Silvertip Badger cu par de bursuc S 493 ED MEISSEN F

Barbieresti.ro

Set de barbierit cu aparat de ras Fusion si pamatuf Silvertip Badger cu par de bursuc S 493 ED MEISSEN F

Setul contine:

- Aparat de ras compatibil Gillette Fusion cu maner de portelan Meissen pictat manual.

- Pamatuf Silvertip Badger cu par de bursuc si maner de portelan Meissen pictat manual.

- Suport aparat de ras.

- Cutie cadou deosebita.

Acest set de barbierit este cu adevarat o opera de arta si o piesa de colectie. Pentru manerele aparatului si pamatufului s-a folosit portelan Meissen, unul dintre cele mai cunoscute si de calitate din lume, cu o traditie si istorie care dateaza din anii 1700. Manerele au fost pictate manual cu cea mai mare grija si atentie. Dragonul dinastiei chineze Ming este infatisat pe manerele elegante, simbolizand energia masculina. Rosul aprins folosit, care se spune ca este culoarea fericirii, folosirea unei tehnici speciale de pictare apoi incalzire in cuptor pentru a fixa vopseaua, toate acestea fac ca instrumentele de barbierit sa fie probabil cea mai frumoasa creatie Muehle. Aparatul de ras si pamatuful au elemente cromate pe maner pentru un plus de eleganta.

Pamatuful Silvertip Badger cu par de bursuc de cea mai buna calitate.

Caracteristicile sale speciale sunt de culoare argintie stralucitoare si o banda neagra care trece prin par, are calitati deosebite de performanta, durabilitate, inalta calitate, piese unice.

Capul pamatufului se poate schimba. Acesta se desface prin desurubare si poate fi inlocuit cu alt tip de par de bursuc, in functie de preferinte.

Diametru inel: 23 mm.

Setul este prezentat intr-o cutie cadou deosebita.

Tara de origine: Germania.

5 590,00 lei

16 produse in aceasi categorie