Tabac - Barbieresti.ro

Produse Tabac

Marca germana Tabac ofera o gama completa de produse de ingrijire pentru barbati.

Marca germana Tabac ofera o gama completa de produse de ingrijire pentru barbati. Tabac a inceput in 1959, cand a fost lansata prima linie numita Original. Dezvoltarea constanta si inovatia ii ofera posibilitatea de a satisface cerintele în continua crestere a barbatilor. 

Mai mult
45 lei

Balsam fin cu formula CELLACTIVE™, hraneste si regenereaza pielea. Se absoarbe repede, tenul nu ramane incarcat sau uleios. Gramaj: 75 ml. Productie: Tabac Germania.

45 lei

Este esenta masculinitatii: natural, viguros, masculin. Pentru barbatii care stiu exact ce vor. Gramaj: 50 ml Productie: Tabac Germania.

45 lei

Masculin, distinctiv si inconfundabil, cu o compozitie sofisticata de lemn exotic, mosc, tabac si un complex floral. Gramaj: 75 ml. Productie: Tabac Germania.

65 lei

Masculin, distinctiv si inconfundabil, cu o compoziție sofisticata de lemn exotic, mosc, tabac si un complex floral. Gramaj: 100 ml Productie: Tabac Germania.

69 lei

After shave lotion Tabac Gentle cu parfum proaspat si dinamic. Reimprospateaza, hraneste pielea si protejeaza impotriva iritatiilor. Gramaj: 90 ml. Productie: Tabac Germania.

89 lei

Lotiune pentru pre shave electric. Se foloseste pentru barbieritul cu aparatele electrice. Ridica firele de par pentru ca acestea sa poata fi barbierite cat mai bine de aparat. Netezeste pielea pentru ca aparatul de barbierit electric sa alunece mai usor. Lotiunea contine hamamelis si a fost special creata pentru cei care doresc un barbierit uscat. Pielea...

Arata 1 - 6 din 6 produse