Accesorii Barbierit - Barbieresti.ro

Magazin online de unde se pot cumpara accesorii pentru barbierit clasic. Lame de ras, boluri pentru spuma de barbierit, suporturi pamatuf, oglinzi de barbierit, truse de barbierit pentru vaacanta si calatorii.

Accesorii Barbierit 

Sunt 49 produse.
pe pagina
4 lei

Rezerve lame de ras Derby pentru aparat clasic de barbierit. Continut : 5 lame / cutie. Productie: Derby Turcia.

4 lei

Lame de ras Derby Premium Black pentru aparat clasic de barbierit. Continut : 5 lame/cutie. Productie: Derby Turcia.

5 lei

Lame de ras Astra Platinum Superior Double Edge pentru aparat clasic de barbierit. Continut : 5 lame / cutie. Productie: Astra Rusia.

7 lei

Rezerve lame de ras pentru aparat clasic de barbierit. Continut: 5 lame/cutie. Productie: Gillette Rusia.

7 lei

Rezerve lame de ras pentru aparat clasic de barbierit. Continut: 5 lame/cutie. Productie: Gillette Rusia.

7 lei

Rezerve lame de ras Derby pentru aparat clasic de barbierit. Continut : 10 lame / cutie. Productie: Derby Turcia.

10 lei

Set ce contine 5 lame de foarte buna calitate pentru aparate clasice de barbierit. Productie: Feather Japonia.

12 lei

Spuma de barbierit Proraso cu unt de shea si ulei de santal, special pentru piele uscata si barba deasa.. Nu contine: parabeni, silicon, uleiuri minerale, coloranti artificiali. Gramaj: 50 ml. Productie: Proraso Italia.

12 lei

Spuma de ras Proraso cu ulei de eucalipt, mentol si glicerina. Nu contine: parabeni, silicon, uleiuri minerale, coloranti artificiali. Gramaj: 50 ml. Productie: Proraso Italia.

13 lei

Spuma de barbierit Proraso pentru piele sensibila, cu ceai verde si ovaz. Nu contine: parabeni, silicon, uleiuri minerale, coloranti artificiali. Gramaj: 50 ml. Productie: Proraso Italia.

13 lei

Formula speciala cu continut de Witch Hazel si Aloe Vera, hraneste si hidrateaza pielea. Contine de asemenea si Decelerine, un ingredient care reduce cresterea barbii. Decelerine actioneaza in celulele firului de par si incetineste formarea noilor fire. S-a dovedit eficient in reducerea timpului de crestere a barbii in special a lungimii si densitatii...

13 lei

Rezerva ce contine 10 lame de ras pentru aparate clasice de barbierit. Contiunt: 10 lame din otel. Productie: Muehle Germania.

Arata 1 - 12 din 49 produse