Pre Shave - Barbieresti.ro

Cumpara din magazin online crema si lotiune pre shave. Lotiuni si creme pre barbieirit folosite inainte de ras la pret de importator in Romania.

Pre Shave 

Sunt 5 produse.
35 lei

Pre Shave Cream Proraso cu ulei de eucalipt si mentol, ingredienti naturali care calmeaza si revigoreaza pielea. Nu contine: parabeni, silicon, uleiuri minerale, coloranti artificiali. Gramaj: 100 ml. Productie: Proraso Italia.

49 lei

Gelul pre-barbierit Cella contine provitamina B, special conceput pentru o piele sensibila. Ridica si inmoaie firele de par, permitand lamei sa alunece pe piele cu usurinta, in acest fel alungand senzatia de disconfort sau iritatie. Gramaj: 75 ml

59 lei

Asigurati-va un barbierit mai fin si fara iritatii. Creat in special pentru ten sensibil. Gramaj: 125 ml. Productie: The Bluebeards Revenge Anglia.

Comanda
85 lei

Pre Shave Cream Proraso cu ulei de eucalipt si mentol, ingredienti naturali care calmeaza si revigoreaza pielea. Nu contine: parabeni, silicon, uleiuri minerale, coloranti artificiali. Gramaj: 300 ml. Productie: Proraso Italia.

89 lei

Lotiune pentru pre shave electric. Se foloseste pentru barbieritul cu aparatele electrice. Ridica firele de par pentru ca acestea sa poata fi barbierite cat mai bine de aparat. Netezeste pielea pentru ca aparatul de barbierit electric sa alunece mai usor. Lotiunea contine hamamelis si a fost special creata pentru cei care doresc un barbierit uscat. Pielea...

Arata 1 - 5 din 5 produse