Spuma de Ras - Barbieresti.ro

Cumpara din magazin online spuma de ras. Spuma de barbierit clasic la pret de importator in Romania.

Spuma de Ras 

Sunt 7 produse.
12 lei

Spuma de barbierit Proraso cu unt de shea si ulei de santal, special pentru piele uscata si barba deasa.. Nu contine: parabeni, silicon, uleiuri minerale, coloranti artificiali. Gramaj: 50 ml. Productie: Proraso Italia.

12 lei

Spuma de ras Proraso cu ulei de eucalipt, mentol si glicerina. Nu contine: parabeni, silicon, uleiuri minerale, coloranti artificiali. Gramaj: 50 ml. Productie: Proraso Italia.

13 lei

Spuma de barbierit Proraso pentru piele sensibila, cu ceai verde si ovaz. Nu contine: parabeni, silicon, uleiuri minerale, coloranti artificiali. Gramaj: 50 ml. Productie: Proraso Italia.

25 lei

Spuma de barbierit Proraso pentru piele sensibila, cu ceai verde si ovaz. Nu contine: parabeni, silicon, uleiuri minerale, coloranti artificiali. Gramaj: 300 ml. Productie: Proraso Italia.

25 lei

Spuma de barbierit Proraso cu unt de cacao si unt de shea. Nu contine: parabeni, silicon, uleiuri minerale, coloranti artificiali. Gramaj: 400 ml. Productie: Proraso Italia.

25 lei

Spuma de ras Proraso cu unt de shea si ulei de santal, speciala pentru piele uscata si barba deasa. Nu contine: parabeni, silicon, uleiuri minerale, coloranti artificiali. Gramaj: 300 ml. Productie: Proraso Italia.

25 lei

Spuma de ras Proraso cu ulei de eucalipt, mentol si glicerina. Nu contine: parabeni, silicon, uleiuri minerale, coloranti artificiali. Gramaj: 300 ml. Productie: Proraso Italia.

Arata 1 - 7 din 7 produse