Produse noi

Producatori

Prosoape barbierit din categoria accesorii frizerii si barber shop, prosoape profesionale pentru barbieri si nu numai.

Prosoape Barbierit Contine 3 produse.

 • 99 lei

  Set cu 6 prosoape faciale din bumbac. Sunt special concepute pentru a fi folosite in frizerii si de catre barbieri, dar si in saloane de frumusete pentru tratamente faciale, manichiura si pedichiura, masaj si tratamente ale pielii corpului. Mod de folosire pentru barbierit: Se uda prosopul cu apa fierbinte si apoi se stoarce. Prosopul fierbinte se aplica...

  99 lei
 • 79 lei

  Utilizare: prosopul se inmoaie in apa calda si se pune pe zona care urmeaza sa fie ras. Dupa barbierit prosopul se inmoaie in apa rece si se foloseste pe zona barbierita, astfel pielea este pregatit pentru un balsam sau after shave. Dimensiuni: 50 x 90 cm. Tip material: bumbac 100%. Tara de origine: Italia.

  79 lei
 • 49 lei

  Prosop pentru barbierit - 2 buc. Utilizare: un prosop se inmoaie in apa calda si se pune pe zona care urmeaza sa fie ras. Celalalt prosop se inmoaie in apa rece si se foloseste dupa ras pe zona barbierita, astfel pielea este pregatit pentru un balsam sau after shave. Dimensiuni: 60 x 45 cm. Tip material: bumbac 100%. Tara de origine: Germania.

  49 lei
Se afiseaza 1-3 din 3 articole