Seturi Barbierit pentru Calatorii - Barbieresti.ro

Cumpara din magazin online seturi de barbierit pentru calatorii. Set de barbierit usor de transportat pentru vacante si calatorii. Set barbierit vacanta si calatorie.

Calatorii 

Sunt 5 produse.
12 lei

Spuma de ras Proraso cu ulei de eucalipt, mentol si glicerina. Nu contine: parabeni, silicon, uleiuri minerale, coloranti artificiali. Gramaj: 50 ml. Productie: Proraso Italia.

12 lei

Spuma de barbierit Proraso cu unt de shea si ulei de santal, special pentru piele uscata si barba deasa.. Nu contine: parabeni, silicon, uleiuri minerale, coloranti artificiali. Gramaj: 50 ml. Productie: Proraso Italia.

13 lei

Spuma de barbierit Proraso pentru piele sensibila, cu ceai verde si ovaz. Nu contine: parabeni, silicon, uleiuri minerale, coloranti artificiali. Gramaj: 50 ml. Productie: Proraso Italia.

13 lei

Formula speciala cu continut de Witch Hazel si Aloe Vera, hraneste si hidrateaza pielea. Contine de asemenea si Decelerine, un ingredient care reduce cresterea barbii. Decelerine actioneaza in celulele firului de par si incetineste formarea noilor fire. S-a dovedit eficient in reducerea timpului de crestere a barbii in special a lungimii si densitatii...

39 lei

Kit-ul este ideal calatorii si poate fi introdus in bagajul de mana din avion. Continut: 1 Pre shave cream Proraso eucalipt si mentol 15 ml. 1 Crema de barbierit Proraso eucalipt si mentol 10 ml. 1 After shave balsam Proraso eucalipt si mentol 25 ml. 1 Mini pamatuf Proraso Dimensiune pachet: 11,3 x 8,2 x 4,6 cm. Productie: Proraso Italia.

Arata 1 - 5 din 5 produse