Derby - Barbieresti.ro

Produse Derby

Derby

Derby

Mai mult
4 lei

Lame de ras Derby Premium Black pentru aparat clasic de barbierit. Continut : 5 lame/cutie. Productie: Derby Turcia.

4 lei

Rezerve lame de ras Derby pentru aparat clasic de barbierit. Continut : 5 lame / cutie. Productie: Derby Turcia.

7 lei

Rezerve lame de ras Derby pentru aparat clasic de barbierit. Continut : 10 lame / cutie. Productie: Derby Turcia.

17 lei

Sapun de barbierit cu actiune delicata si hidratanta. Gramaj: 140 gr. Productie: Derby Turcia.

25 lei

Brici cu lama interschimbabila tip shavette ce se potriveste 100% cu rezervele Derby si Perma Sharp. Productie: Derby Turcia.

29 lei

Rezerve lame de ras Derby Professional Black pentru brici cu lama interschimbabila tip shavette. Continut : 100 lame/cutie. Productie: Derby Turcia.

29 lei

Rezerve lame de ras pentru brici cu lama interschimbabila. Compatibil cu Brici lama interschimbabila Proraso Professional Old Style. Continut : 100 lame / cutie. Productie: Derby Turcia.

89 lei

Pamatuf cu maner de lemn si par sintetic. Parul sintetic este usor de curatat, face spuma bogata si este rezistent. Este putin mai tare decat parul natural si are un efect de masaj. Tara de origine: Turcia

89 lei

Pamatuf prefesional cu maner de lemn si par de mistret. Este destinat barbierilor datorita dimensiunilor mari, care il fac usor de folosit dar se poate folosi de oricine, fiind foarte confortabil de tinut in mana iar parul de dimensiuni mari ajuta la o acoperire mai rapida a portiunii care urmeaza sa fie barbierita. Parul de mistret este mai tare decat...

Arata 1 - 9 din 9 produse