Produse noi

Producatori

Lista produselor producatorului Omega

Produsele de inalta calitate ale firmei OMEGA sunt obtinute experientei lor deosebite in procesul de fabricatie si selectie atenta a materialelor.

Produsele de inalta calitate ale firmei OMEGA sunt obtinute experientei lor deosebite în procesul de fabricatie si selectie atenta a materialelor.


Pennellificio Omega Spa este unul dintre cei mai vanduti producatori de pamatufuri din 1946.

Pamatufurile Omega de calitate superioară sunt facute cu o selecție de materiale, inclusiv naturale sau fibre sintetice, care se potrivesc preferintelor oricarui aparat de barbierit clasic umed.


Omega ofera, de asemenea, o serie de materiale de maner diferite, inclusiv polistiren, lemn, briar, rasina transformata, corn de bou si corn de cerb.

Mai multe
 • 399 lei

  Pamatuf cu par de bursuc si maner din lemn de maslin cu logo gravat laser. Parul de bursuc Super Badger este mai moale si mai fin decat Black Badger. Este mai subtire si mai usor, mai delicat pe piele si poate face o spuma perfecta, absorbind o cantitate mai mare de apa. Dimensiuni: - 120 mm. Tara de origine: Italia.

  399 lei
 • 399 lei

  Pamatuf cu par de bursuc si maner din lemn de bambus cu logo gravat laser. Parul de bursuc Super Badger este mai moale si mai fin decat Black Badger. Este mai subtire si mai usor, mai delicat pe piele si poate face o spuma perfecta, absorbind o cantitate mai mare de apa. Dimensiuni: - 115 mm. Tara de origine: Italia.

  399 lei
 • 219 lei

  Pamatuf cu par sintetic si maner din lemn de maslin cu logo gravat laser.  Fibrele sintetice seamana cu materialele naturale si poseda caracteristici de performanta la fel de bune.  In acelasi timp, fibrele se dovedesc oarecum mai solide si posibil chiar mai durabile.  Unii utilizatori prefera acest material, nu numai datorita proprietatilor sale de...

  219 lei
 • 219 lei

  Pamatuf cu par sintetic si maner din lemn de bambus cu logo gravat laser.  Fibrele sintetice seamana cu materialele naturale si poseda caracteristici de performanta la fel de bune.  In acelasi timp, fibrele se dovedesc oarecum mai solide si posibil chiar mai durabile.  Unii utilizatori prefera acest material, nu numai datorita proprietatilor sale de...

  219 lei
 • 109 lei

  Suportul este realizat din metal cromat. Pentru compatibilitatea altor modele de pamatufuri sau aparate de ras va rugam sa ne contactati. Dimensiuni: 69 mm. Tara de origine: Italia.

  109 lei
 • 109 lei

  Suportul este realizat din metal vopsit negru. Pentru compatibilitatea altor modele de pamatufuri sau aparate de ras va rugam sa ne contactati. Dimensiuni: 69 mm. Tara de origine: Italia.

  109 lei
 • 75 lei

  Suportul este realizat din metal cromat. Pentru compatibilitatea altor modele de pamatufuri sau aparate de ras va rugam sa ne contactati. Dimensiuni: 68 mm. Tara de origine: Italia.

  75 lei
 • 29 lei

  After shave balsam cu eucalipt, glicerina, alantoina, lanolina si galbenele hraneste si calmeaza pielea. Gramaj: 100 ml Tara de origine: Italia

  29 lei
 • 25 lei

  Primul aftershave folosit de oameni, alunitul, este o substanta naturala care nu lipsea din trusa unui barbier. Dupa barbierit, alunitul umezit are efecte antiseptice, inchizand porii si lasand pielea moale si neteda. Tara de origine: Italia Gramaj: 60 g

  25 lei
Se afiseaza 1-9 din 9 articole