Merkur Solingen - Barbieresti.ro

Produse Merkur Solingen

24 lei

Lame de ras Merkur Solingen pentru aparat clasic de barbierit. Continut : 10 lame / cutie. Productie: Merkur Solingen Germania

39 lei

Balsamul ajuta la cresterea duratei de viata atat a curelei de ascutit cat si a lamei briciului. Gramaj: 50 gr. Productie: Merkur Solingen Germania.

129 lei

Aparat de ras pentru mustata, sprancene si perciuni. Dimensiune maner: 80 mm. Productie: Merkur Solingen Germania.

149 lei

Foarfeca pentru par nas si ureche Dovo Solingen. Productie: Merkur Solingen Germania.

149 lei

Foarfeca pentru barba si mustata Dovo Solingen Moustache. Productie: Merkur Solingen Germania.

159 lei

Aparat de ras clasic cu piaptan inchis Merkur conceput pentru calatorii, se poate dezasambla si introduce in tocul special. - toc din piele - 1 lama Merkur Lungime aparat de ras: 7 cm Greutate aparat de ras: 49 gr. Dimensiune toc: 6 x 6 cm Tara de origine: Germania.

699 lei

Set cadou de barbierit ideal pentru calatorii. Setul contine: - aparat de ras clasic Merkur 23C cu piaptan inchis - trimmer pentru nas si urechi - set 10 lame Merkur - unghiera - etui din piele. Produs in Germania.

990 lei

Set de barbierit si manichiura ideal pentru calatorii. Continut set: - aparat de ras clasic Merkur 38M cu piaptan inchis - trimmer pentru nas si urechi - set 10 lame Merkur - set manichiura 4 piese - etui din piele, rezistent la apa. Productie: Meerkur Solingen Germania.

Arata 1 - 8 din 8 produse