Set 5 lame de ras Gillette 7 o'clock Super Platinum Black 48660 Mareste

Set 5 lame de ras Gillette 7 o'clock Super Platinum Black 48660

48660

Barbieresti.ro

Set 5 lame de ras Gillette 7 o'clock Super Platinum Black 48660

Rezerve lame de ras pentru aparat clasic de barbierit.

Continut: 5 lame/cutie

Tara de origine: Rusia

Mai multe detalii

8 lei

Producator Gillette
 • Barbieritul cu un Safety razor necesita putin exercitiu. Chiar si pielea are nevoie de un anumit timp pentru a se obisnui. Inceputul va fi mai usor daca respectati urmatoarele instructiuni:

  Umeziti portiunea de piele care va fi barbierita, de preferinta cu apa calduta, si sapuniti din belsug cu ajutorul unui pamatuf. Daca este posibil, utilizati o crema de ras sau un sapun cu efect ridicat de hidratare, deoarece lama va aluneca mai usor pe piele.

  Asigurati-va ca manerul si capul aparatului sunt fixate bine unul de celalalt, dar nu strangeti surubul prea tare ca, mai apoi, sa nu-l mai puteti desface.
  Incepeti sa va barbieriti. Intre aparatul de ras si piele trebuie sa se formeze un unghi de aproximativ 30°. Incepeti cu obraji si, apasand usor, permiteti aparatului sa alunece pe piele.
  Barbieriti-va intotdeauna in sensul cresterii firelor de par.
  Cand va barbieriti pe gat, indindeti pielea bine cu ajutorul mainii libere.
  Nu va ingrijorati daca va zgariati sau daca va taiati usor. Dupa ce va veti obisnui cu aparatul de ras, veti avea doar foarte rar astfel de probleme.

  Pentru barbatii cu experienta: prin slabirea usoara a manerului (aproximativ ½ de rotatie), se mareste unghiul lamei. Aceasta va va permite sa va barbieriti mai usor contururile fetei. Strangeti intotdeauna manerul inainte de a continua barbieritul.

25 produse in aceasi categorie