Producatori

Produse noi

Set ingrijire barba Proraso Cypress & Vetyver 400692

400692

Barbieresti.ro

Setul contine: balsam pentru barba, ulei de barba si sampon pentru barba.

Balsam pentru barba Proraso Cypress & Vetyver 100 ml

Calmeaza mancarimea si improspateaza pielea.

Recomandata pentru primele saptamani de crestere a barbei.

Prospetime inconfundabila de bergamota, insotita de accente chiparos si chilimbar, invaluita cu note de cedru si vetiver, rezulta o aroma plina de viata, armonica si revitalizanta.

Gramaj: 100 ml

Tara de origine: Italia

Ulei pentru barba Proraso Cypress & Vetyver 30 ml

Special creat pentru barba lunga. Netezeste si protejeaza barba.

Prospetime inconfundabila de bergamota, insotita de accente chiparos si chilimbar, invaluita cu note de cedru si vetiver, rezulta o aroma plina de viata, armonica si revitalizanta.

Utilizare: puneti 20-25 de picaturi in palma si masati usor pe barba umeda.

Gramaj: 30 ml

Tara de origine: Italia

Sampon pentru barba Proraso Cypress & Vetyver 200 ml

Sampon pentru barba cu parfum lemnos si vetiver.

Este delicat cu barba si pielea. Formula bogata in extracte din plante naturale, spumare redusa, curata, inmoaie si netezeste barba.

Nu contine coloranti artificiali.

Prospetime inconfundabila de bergamota,insotit de accente chiparos si chilimbar, invaluit cu note de cedru si vetiver, rezulta o aroma plina de viata,armonic si revitalizant.

Utilizare: umeziti barba cu apa calda, masati barba cu o cantitate potrivita de sampon dupa care clatiti bine. Folositi de 2 ori pe saptamana, sau puteti folosi zilnic daca este necesar.

Gramaj: 200 ml

Tara de origine: Italia

Produsele Cypress & Vetiver fac parte din linia Single Blade, o linie profesională de produse cu textură perfectă.

Linia Single Blade înseamnă produse cu formule de înaltă performanță, special concepute și inițial exclusive pentru bărbierii profesioniști.

Prospețime inconfundabilă de bergamotă, însoțită de accente de chiparos și chilimbar, învăluită cu note de cedru și vetiver, rezultă o aromă plină de viață, revitalizantă.

Produsele pentru îngrijirea bărbii și mustății se fac remarcate prin abilitatea de a îngriji și proteja părul facial, dar și pielea feței. O barbă sănatoasă și frumoasă, îngrijită, nu poate să își atingă potențialul maxim decât dacă și pielea feței este îngrijită, curată și protejată.

Șamponul de barbă curăță barba și pielea și este delicat cu acestea. Formula bogatăîn extracte din plante naturale, spumare redusă, curăță, înmoaie și netezește barba.Nu conține coloranți artificiali.

Uleiul de barbă este special creat pentru barba lungă. Netezește și protejeaza firele de păr din barbă.

Balsamul de barbă calmează mâncărimea caracteristică primelor săptămâni de creștere a bărbii și împrospătează pielea. Este recomandat pentru primele săptămâni de creștere a bărbii.

Ceara pentru mustață are o textura cremoasă, se aplică cu ușurință și are rolul de modelare și fixare.

175 lei

Producator Proraso

26 produse in aceasi categorie