Producatori

Produse noi

Set barbierit cu aparat clasic piaptan deschis S91M103

S91M103

Barbieresti.ro

Set barbierit clasic cu aparat de ras clasic piaptan deschis, pamatuf cu par bursuc tip Silvertip Badger si suport pentru aparat si pamatuf.

Aparat de ras clasic cu piaptan deschis ( vezi in poze ), facilitează o tehnica de ras viguros, foarte direct, recomandat pentru cei cu barba foarte deasa si aspra.

Manerul este o combinatie de aliaj cromat cu rasina de inalta calitate.

Dimensiuni: 43 mm x 94 mm

Greutate: 64 g

Pamatuf cu par de bursuc  tip Silvertip Badger.

Manerul este o combinatie de aliaj cromat cu rasina de inalta calitate.

Dimensiuni: 31 mm x 100 mm

Greutate: 112 g

Diametru inel: 21 mm

Tara de origine: Germania

Mai multe detalii

690 lei

 • Barbieritul cu un Safety razor necesita putin exercitiu. Chiar si pielea are nevoie de un anumit timp pentru a se obisnui. Inceputul va fi mai usor daca respectati urmatoarele instructiuni:

  Umeziti portiunea de piele care va fi barbierita, de preferinta cu apa calduta, si sapuniti din belsug cu ajutorul unui pamatuf. Daca este posibil, utilizati o crema de ras sau un sapun cu efect ridicat de hidratare, deoarece lama va aluneca mai usor pe piele.

  Asigurati-va ca manerul si capul aparatului sunt fixate bine unul de celalalt, dar nu strangeti surubul prea tare ca, mai apoi, sa nu-l mai puteti desface.

  Incepeti sa va barbieriti. Intre aparatul de ras si piele trebuie sa se formeze un unghi de aproximativ 30°. Incepeti cu obraji si, apasand usor, permiteti aparatului sa alunece pe piele.

  Barbieriti-va intotdeauna in sensul cresterii firelor de par.

  Cand va barbieriti pe gat, indindeti pielea bine cu ajutorul mainii libere.

  Nu va ingrijorati daca va zgariati sau daca va taiati usor. Dupa ce va veti obisnui cu aparatul de ras, veti avea doar foarte rar astfel de probleme.

  Pentru barbatii cu experienta: prin slabirea usoara a manerului (aproximativ ½ de rotatie), se mareste unghiul lamei. Aceasta va va permite sa va barbieriti mai usor contururile fetei. Strangeti intotdeauna manerul inainte de a continua barbieritul.

6 produse in aceasi categorie