Set barbierit cu aparat de ras clasic si pamatuf Muehle Hexagon S 091 M HXG FOREST

S 091 M HXG FOREST

Barbieresti.ro

Setul contine: pamatuf Silvertip Badger cu par de bursuc, aparat de ras clasic Safety razor si suport de metal placat cu crom.

Aparat de ras clasic Safety Razor cu piaptan inchis si maner din aluminiu anodizat, culoare forest.

Ergonomice si elegante, aparatele de ras din seria Hexagon sunt instrumente remarcabile de barbierit contemporane. Cu componente atent elaborate placate cu crom – pentru care compania este cunoscuta in lumea intreaga – creeaza un contrast cu finisajul mat al fiecarui produs.

Dimensiuni: 102 mm x 12 mm.

Greutate: 67 g.

Tara de origine: Germania

Pamatuf cu par de bursuc Silvertip si maner din aluminiu anodizat, culoare forest.

Capul pamatufului se poate schimba in cazul in care doriti sa inlocuiti moliciunea firelor Silvertip cu un cap de pamatuf cu fire putin mai tari.

Pamatuful este din par natural de bursuc, de cea mai buna calitate. 

Caracteristicile sale speciale sunt de culoare argintie stralucitoare si o banda neagra care trece prin par. 

Calitati deosebite de performanta, durabilitate, inalta calitate, piese unice.

Forma manerului este ergonomica, potrivindu-se in orce mana.

Forma manerului, sase colturi – frumusete simetrica. Datorita formei, se potriveste in orice tip de mana, indiferent daca este mai mare sau mai mica. Forma hexagonala reprezinta o unealta clasica, cum ar fi un creion bun.

Dimensiuni maner: 55 mm x 32 mm.

Greutate: 127 g.

Diametru inel: 21 mm.

Tara de origine: Germania

Suport metal

Suportul este din metal placat cu crom.

Greutate totala a setului: 427 g.

Mai multe detalii

749 lei

  • Seria Hexagon

    Instrumente de precizie, design perfect. Pentru produsele din seria Hexagon, Muehle a colaborat cu renumitul designer din Berlin, Mark Braun. Rezultatul? Cele mai bune instrumente de barbierit, proportionate perfect. Profilul hexagonal al fiecarui produs combina designul contemporan cu elemente traditionale – si practice – pentru a oferi ergonomicitate, usurinta in folosire si functionalitate. Tipul de design pentru care Mark Braun a castigat deja multe premii.

    Nou, dar cu un aer familiar. Pana si finisajul metalic mat al manerului este nou, ca si gravura de pe maner. Pe maner sunt gravate coordonatele geografice ale companiei – o referinta la marcarea uneltelor clasice. Cu toate acestea, produsele prezinta caracteristicile clasice Muehle: aparatul de ras are acelasi filet ca si clasicul aparat R89. Un detaliu aditional care se regaseste in intreaga colectie este finisajul de crom – la care Muehle exceleaza.

    Alegerea culorilor Graphite, Forest si Bronze, sunt culori moderne, care fac o mica referire la masivul muntos Erzgebirge, care se afla la granita dintre Saxonia si Boemia, zona in care cultura barbieritului este la ea acasa.

6 produse in aceasi categorie