Producatori

Produse noi

Pamatuf Silvertip Badger cu par de bursuc si maner din otel Muehle Rocca 091 M 96 JET Mareste

Pamatuf Silvertip Badger cu par de bursuc si maner din otel Muehle Rocca 091 M 96 JET

091 M 96 JET

Barbieresti.ro

Pamatuf cu par de bursuc Silvertip si maner din otel. Textura manerului este o interpretare moderna a striatiilor de pe manerul aparatelor clasice. Structura in forma de fagure nu numai ca confera un contrast cu finisajul satinat al otelului, dar este si foarte tactila, oferind o priza excelenta.

Manerul este acoperit cu un strat protector. Acest procedeu se numeste DLC Coating, DLC fiind prescurtarea de la Diamond Like Carbon. Acest tip de material a fost conceput pentru industria auto si masinile de curse. Straturile de carbon cu duritatea specifica unui diamant sunt de cateva ori mai dure decat otelul si extrem de durabile. Datorita aspectului elegant, sunt perfecte pentru decorarea obiectelor, cum ar fi carcasele ceasurilor.

Capul pamatufului se poate schimba in cazul in care doriti sa inlocuiti moliciunea firelor Silvertip cu un cap de pamatuf cu fire putin mai tari.

Pamatuful este din par natural de bursuc, de cea mai buna calitate. 

Caracteristicile sale speciale sunt de culoare argintie stralucitoare si o banda neagra care trece prin par. 

Calitati deosebite de performanta, durabilitate, inalta calitate, piese unice.

Dimensiuni maner: 57mm x 32mm

Greutate: 120g

Diametru inel: 21mm

Tara de origine: Germania

Mai multe detalii

614 lei

Producator Muehle
  • Seria Rocca

    Simplu, frumos si in acelasi timp masculin. Aceasta este noua serie de produse Rocca. Putin mai moderne si diferite fata de produsele obisnuite Muehle, acestea sunt facute din cel mai bun si rezistent otel. Dar a meritat efortul, aceste produse sunt deosebit de rezistente si robuste.

    Finisajul satinat sau usor mat este placut la atingere si da un aspect elegant. Chiar si cu toate aceste noi detalii, mostenirea seriei Rocca este evidenta. Designul acestei serii este continuarea perfectionarii modelelor clasice Muehle. Numele Rocca (care in limba italiana inseamna castel sau fortificatie) se refera la cele mai bune materiale si la faptul ca un produs Muehle va tine o viata intreaga, si mai mult.

30 produse in aceasi categorie