Muehle - Barbieresti.ro

Produse Muehle

pe pagina
13 lei

Rezerva ce contine 10 lame de ras pentru aparate clasice de barbierit. Contiunt: 10 lame din otel. Productie: Muehle Germania.

49 lei

Prosop pentru barbierit - 2 buc. Utilizare: un prosop se inmoaie in apa calda si se pune pe zona care urmeaza sa fie ras. Celalalt prosop se inmoaie in apa rece si se foloseste dupa ras pe zona barbierita, astfel pielea este pregatit pentru un balsam sau after shave. Dimensiuni: 60 x 45 cm. Tip material: bumbac 100%. Tara de origine: Germania.

49 lei

Crema de barbierit cu ulei de catina, realizata din ingrediente naturale. Gramaj: 75 ml. Productie: Muehle Germania.

49 lei

Crema de barbierit cu lemn de santal. Lemnul de santal este numit si uleiul sfant, originar din India. Efect: tonic, antiseptic, calmant. Gramaj: 75 ml. Productie: Muehle Germania.

49 lei

Crema de barbierit cu Aloe Vera Muehle, realizata din ingrediente naturale. Aloe Vera numita si planta minune contine si cele mai multe substante active dintre toate plantele medicinale. Ingrediente: enzime, proteine, aminoacizi, minerale, vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, E. Gramaj: 75 ml. Productie: Muehle Germania.

55 lei

Pamatuf cu maner din lemn de salcam si par natural de mistret. Pamatuf lucrat manual. Diametru inel: 25 mm. Productie: Muehle Germania

55 lei

Pamatuf cu maner din lemn de fag si par natural de mistret. Pamatuf lucrat manual. Diametru inel: 25 mm. Productie: Muehle Germania

79 lei

Bol pentru barbierit realizat din otel inoxidabil, cromat. Bolul este compatibil cu sapunurile de barbierit. Diametru - 8,5 cm. Inaltime - 3,5 cm. Productie: Muehle Germania.

79 lei

Muehle Organic - cosmetice premium pentru barbati, cu ingrediente naturale. Crema de ras cu ulei de argan bogat in vitamina E si acizi grasi esentiali. Ingredientele sale active hranesc si protejeaza pielea. Ceara si crema de glicerina optimizeaza echilibrul hydro-lipid a pielii in timpul barbieritului. Nu contine conservanti sintetici, substante...

85 lei

Pamatuf cu maner din rasina si par natural de bursuc. Productie: Muehle Germania

85 lei

Pamatuf cu maner din rasina si par natural de bursuc. Productie: Muehle Germania

89 lei

After shave balsam Muehle cu ingrediente naturale de aloe vera, muschi de stejar si menta ce au un efect revigorant, regenerant si hidratant. Lotiunea amelioreaza orice iritatie si previne uscarea pielii. Gramaj: 100 ml. Productie: Muehle Germania.

Arata 1 - 12 din 77 produse