Producatori

Produse noi

Pamatuf Silvertip Badger cu par de bursuc si maner din aluminiu anodizat Muehle Hexagon 091 M HXG FOREST

091 M HXG FOREST

Barbieresti.ro

Pamatuf cu par de bursuc Silvertip si maner din aluminiu anodizat, culoare forest. Capul pamatufului se poate schimba in cazul in care doriti sa inlocuiti moliciunea firelor Silvertip cu un cap de pamatuf cu fire putin mai tari.

Pamatuful este din par natural de bursuc, de cea mai buna calitate. 

Caracteristicile sale speciale sunt de culoare argintie stralucitoare si o banda neagra care trece prin par. 

Calitati deosebite de performanta, durabilitate, inalta calitate, piese unice.

Forma manerului este ergonomica, potrivindu-se in orce mana.

Dimensiuni maner: 55mm x 32mm

Greutate: 127g

Diametru inel: 21mm

Tara de origine: Germania

Forma manerului, sase colturi – frumusete simetrica. Datorita formei, se potriveste in orice tip de mana, indiferent daca este mai mare sau mai mica. Forma hexagonala reprezinta o unealta clasica, cum ar fi un creion bun.

Mai multe detalii

421 lei

Producator Muehle
  • Seria Hexagon

    Instrumente de precizie, design perfect. Pentru produsele din seria Hexagon, Muehle a colaborat cu renumitul designer din Berlin, Mark Braun. Rezultatul? Cele mai bune instrumente de barbierit, proportionate perfect. Profilul hexagonal al fiecarui produs combina designul contemporan cu elemente traditionale – si practice – pentru a oferi ergonomicitate, usurinta in folosire si functionalitate. Tipul de design pentru care Mark Braun a castigat deja multe premii.

    Nou, dar cu un aer familiar. Pana si finisajul metalic mat al manerului este nou, ca si gravura de pe maner. Pe maner sunt gravate coordonatele geografice ale companiei – o referinta la marcarea uneltelor clasice.

    Alegerea culorilor Graphite, Forest si Bronze, sunt culori moderne, care fac o mica referire la masivul muntos Erzgebirge, care se afla la granita dintre Saxonia si Boemia, zona in care cultura barbieritului este la ea acasa.

30 produse in aceasi categorie