Producatori

Produse noi

Sapun de barbierit stick Muehle Grapefruit Mint 37g RS GM STICK

RS GM STICK

Barbieresti.ro

Sapun de barbierit cu grapefruit si menta, o aroma revigoranta, fructata, cu menta racoritoare.

Sapunul de barbierit stick este perfect pentru calatorii, chiar si in bagajul de mana. La fel ca un deodorant stick, se rasuceste pentru a fi utilizat. Datorita (noii) forme rotunjite a sapunului, se poate aplica usor pe portiunea care urmeaza sa fie barbierita, apoi transformat intr-o spuma usoara, densa, cu miscari circulare cu ajutorul unui pamatuf umed sau cu mana.

Sapunurile solide de barbierit sunt considerate clasice si sunt apreciate pentru proprietatile lor. Miscarile circulare ale pamatufului pe sapun produc o spuma densa, cremoasa, care isi pastreaza proprietatile in timpul barbieritului. Cand este aplicata pe fata, spuma rezultata invaluie firele de par din barba, pregatindu-le pentru un barbierit eficient si delicat.

Toate sapunurile de barbierit de la Muehle sunt fara ingrediente de origine animala si sunt concepute in concordanta cu retete fine. Sunt impachetate in materiale care nu contin plastic si sunt foarte economice. O placere calmanta care dureaza multe luni!

Aroma revigoranta, echilibrata de grapefruit, menta racoritoare, impreuna cu notele de piper negru, cedru, ambra, vetiver si mosc transforma barbieritul intr-o experienta revigoranta. Uleiul revitalizant de menta are un efect placut, usor racoritor pe piele.

Gramaj: 37 g

Tara de origine: Germania

35 lei

Producator Muehle

8 produse in aceasi categorie