Producatori

Produse noi

Aparat de ras clasic Safety Razor cu piaptan deschis Muehle R41 Black Mareste

Aparat de ras clasic Safety Razor cu piaptan deschis Muehle R41 Black

R41 Black

Barbieresti.ro

Aparat de ras clasic Safety Razor cu piaptan deschis Muehle R41 Black

Clasicul aparat de ras R41 in varianta black/chrome. Finisajul de lunga durata si rezistent la coroziune ofera o calitate incomparabila si longevitate.

Este un aparat de ras premium care confera un barbierit exceptional.

Capul aparatului este de tip piaptan deschis, conferind un barbierit mai agresiv, lama fiind mai aproape de piele. Este potrivit pentru cei care au barba mai deasa, cu firele de par mai tari sau pentru cei care prefera un barbierit mai viguros.

Spre deosebire de aparatele de ras moderne, R41 este conceput fara plastic. Este aparatul de ras perfect pentru cei care doresc sa contribuie la diminuarea efectului negativ al acumularii deseurilor din plastic.

Dimensiuni: 41mm x 94mm

Greutate: 64g

Tara de origine: Germania

Mai multe detalii

178 lei

Producator Muehle
 • Barbieritul cu un Safety razor necesita putin exercitiu. Chiar si pielea are nevoie de un anumit timp pentru a se obisnui. Inceputul va fi mai usor daca respectati urmatoarele instructiuni:

  Umeziti portiunea de piele care va fi barbierita, de preferinta cu apa calduta, si sapuniti din belsug cu ajutorul unui pamatuf. Daca este posibil, utilizati o crema de ras sau un sapun cu efect ridicat de hidratare, deoarece lama va aluneca mai usor pe piele.

  Asigurati-va ca manerul si capul aparatului sunt fixate bine unul de celalalt, dar nu strangeti surubul prea tare ca, mai apoi, sa nu-l mai puteti desface.
  Incepeti sa va barbieriti. Intre aparatul de ras si piele trebuie sa se formeze un unghi de aproximativ 30°. Incepeti cu obraji si, apasand usor, permiteti aparatului sa alunece pe piele.
  Barbieriti-va intotdeauna in sensul cresterii firelor de par.
  Cand va barbieriti pe gat, indindeti pielea bine cu ajutorul mainii libere.
  Nu va ingrijorati daca va zgariati sau daca va taiati usor. Dupa ce va veti obisnui cu aparatul de ras, veti avea doar foarte rar astfel de probleme.

  Pentru barbatii cu experienta: prin slabirea usoara a manerului (aproximativ ½ de rotatie), se mareste unghiul lamei. Aceasta va va permite sa va barbieriti mai usor contururile fetei. Strangeti intotdeauna manerul inainte de a continua barbieritul.

30 produse in aceasi categorie