Aparat de ras clasic Safety Razor cu piaptan inchis Muehle R89 Black

R89 Black

Barbieresti.ro

Clasicul aparat de ras R89 in varianta black/chrome. Finisajul de lunga durata si rezistent la coroziune ofera o calitate incomparabila si longevitate.

Este un aparat de ras premium care confera un barbierit exceptional.

Capul aparatului este de tip piaptan inchis, oferind un barbierit fin, delicat si in acelasi timp precis. Este potrivit pentru cei cu tenul sensibil, barba mai rara sau pentru cei care doresc un barbierit mai bland decat cel oferit de aparatele cu piaptan deschis.

Spre deosebire de aparatele de ras moderne, R89 este conceput fara plastic. Este aparatul de ras perfect pentru cei care doresc sa contribuie la diminuarea efectului negativ al acumularii deseurilor din plastic.

Dimensiuni: 41mm x 94mm

Greutate: 64 g

Tara de origine: Germania

Mai multe detalii

178 lei

Producator Muehle
 • Barbieritul cu un Safety razor necesita putin exercitiu. Chiar si pielea are nevoie de un anumit timp pentru a se obisnui. Inceputul va fi mai usor daca respectati urmatoarele instructiuni:

  Umeziti portiunea de piele care va fi barbierita, de preferinta cu apa calduta, si sapuniti din belsug cu ajutorul unui pamatuf. Daca este posibil, utilizati o crema de ras sau un sapun cu efect ridicat de hidratare, deoarece lama va aluneca mai usor pe piele.

  Asigurati-va ca manerul si capul aparatului sunt fixate bine unul de celalalt, dar nu strangeti surubul prea tare ca, mai apoi, sa nu-l mai puteti desface.
  Incepeti sa va barbieriti. Intre aparatul de ras si piele trebuie sa se formeze un unghi de aproximativ 30°. Incepeti cu obraji si, apasand usor, permiteti aparatului sa alunece pe piele.
  Barbieriti-va intotdeauna in sensul cresterii firelor de par.
  Cand va barbieriti pe gat, indindeti pielea bine cu ajutorul mainii libere.
  Nu va ingrijorati daca va zgariati sau daca va taiati usor. Dupa ce va veti obisnui cu aparatul de ras, veti avea doar foarte rar astfel de probleme.

  Pentru barbatii cu experienta: prin slabirea usoara a manerului (aproximativ ½ de rotatie), se mareste unghiul lamei. Aceasta va va permite sa va barbieriti mai usor contururile fetei. Strangeti intotdeauna manerul inainte de a continua barbieritul.

30 produse in aceasi categorie