Producatori

Produse noi

Aparat de ras clasic Safety Razor cu maner din aluminiu anodizat si piaptan inchis Muehle Hexagon R HXG FOREST SR

R HXG FOREST SR

Barbieresti.ro

Aparat de ras clasic Safety Razor cu piaptan inchis si maner din aluminiu anodizat, culoare forest.

Dimensiuni: 102 mm x 12 mm

Greutate: 67 g

Tara de origine: Germania

Mai multe detalii

292 lei

Producator Muehle
  • Ergonomice si elegante, aparatele de ras din seria Hexagon sunt instrumente remarcabile de barbierit contemporane. Cu componente atent elaborate placate cu crom – pentru care compania este cunoscuta in lumea intreaga – creeaza un contrast cu finisajul mat al fiecarui produs.

    Seria Hexagon

    Instrumente de precizie, design perfect. Pentru produsele din seria Hexagon, Muehle a colaborat cu renumitul designer din Berlin, Mark Braun. Rezultatul? Cele mai bune instrumente de barbierit, proportionate perfect. Profilul hexagonal al fiecarui produs combina designul contemporan cu elemente traditionale – si practice – pentru a oferi ergonomicitate, usurinta in folosire si functionalitate. Tipul de design pentru care Mark Braun a castigat deja multe premii.

    Nou, dar cu un aer familiar. Pana si finisajul metalic mat al manerului este nou, ca si gravura de pe maner. Pe maner sunt gravate coordonatele geografice ale companiei – o referinta la marcarea uneltelor clasice. Cu toate acestea, produsele prezinta caracteristicile clasice Muehle: aparatul de ras are acelasi filet ca si clasicul aparat R89. Un detaliu aditional care se regaseste in intreaga colectie este finisajul de crom – la care Muehle exceleaza.

    Alegerea culorilor Graphite, Forest si Bronze, sunt culori moderne, care fac o mica referire la masivul muntos Erzgebirge, care se afla la granita dintre Saxonia si Boemia, zona in care cultura barbieritului este la ea acasa.

30 produse in aceasi categorie