Producatori

Produse noi

Aparat de ras clasic Safety Razor Muehle cu piaptan deschis R41 Twist

R41 Twist

Barbieresti.ro

Aparat de ras clasic Safety Razor Muehle cu piaptan deschis R41 Twist

Aparat de ras clasic cu piaptan deschis (vezi in poze), facilitează o tehnica de ras viguros, foarte direct, recomandat pentru cei cu barba foarte deasa si aspra.

Aparatul are capul cu piaptan deschis, potrivit pentru cei cu barba deasa si aspra sau pentru cei care doresc un barbierit putin mai agresiv. Spre deosebire de clasicul R41, este putin mai greu - un lucru preferat de unii barbati. Pentru a aseza lama in aparat (sau scoate), nu trebuie decat sa invartiti de rotita pozitionata in capatul manerului. In acest fel, doar piesa superioara (cea care vine deasupra gratarului cu dinti deschisi) se va detasa. Pozitionati lama in aparat, asezati piesa superioara si invartiti de rotita.

Dimensiuni: L 107 mm, B 41 mm

Greutate: 90 g

Material: aliaj cu zinc anticoroziv, placat cu crom

Tara de origine: Germania

Mai multe detalii

243 lei

Producator Muehle
 • Barbieritul cu un Safety razor necesita putin exercitiu. Chiar si pielea are nevoie de un anumit timp pentru a se obisnui. Inceputul va fi mai usor daca respectati urmatoarele instructiuni:

  Umeziti portiunea de piele care va fi barbierita, de preferinta cu apa calduta, si sapuniti din belsug cu ajutorul unui pamatuf. Daca este posibil, utilizati o crema de ras sau un sapun cu efect ridicat de hidratare, deoarece lama va aluneca mai usor pe piele.

  Asigurati-va ca manerul si capul aparatului sunt fixate bine unul de celalalt, dar nu strangeti surubul prea tare ca, mai apoi, sa nu-l mai puteti desface.

  Incepeti sa va barbieriti. Intre aparatul de ras si piele trebuie sa se formeze un unghi de aproximativ 30°. Incepeti cu obrajii si, apasand usor, permiteti aparatului sa alunece pe piele.

  Barbieriti-va intotdeauna in sensul cresterii firelor de par.

  Cand va barbieriti pe gat, indindeti pielea bine cu ajutorul mainii libere.

  Nu va ingrijorati daca va zgariati sau daca va taiati usor. Dupa ce va veti obisnui cu aparatul de ras, veti avea doar foarte rar astfel de probleme.

  Pentru barbatii cu experienta: prin slabirea usoara a manerului (aproximativ ½ de rotatie), se mareste unghiul lamei. Aceasta va va permite sa va barbieriti mai usor contururile fetei. Strangeti intotdeauna manerul inainte de a continua barbieritul.

30 produse in aceasi categorie