Aparat de ras clasic Safety Razor cu maner din lemn de fag Muehle Stylo R 72 SR Mareste

Aparat de ras clasic Safety Razor cu maner din lemn de fag Muehle Stylo R 72 SR

R 72 SR

Barbieresti.ro

Aparat de ras clasic cu cap cu piaptan inchis. Capul cu piaptan inchis este mai bland decat cel cu piaptan deschis si este recomandat pentru tenul sensibil si o barba mai putin deasa. Manerul este din lemn de fag tratat pentru a rezista la apa si umezeala. Manerul are elemente decorative de metal cromat.

Dimensiuni: 42mm x 110mm

Greutate: 80 g

Tara de origine: Germania

Mai multe detalii

584 lei

Producator Muehle
 • Barbieritul cu un Safety razor necesita putin exercitiu. Chiar si pielea are nevoie de un anumit timp pentru a se obisnui. Inceputul va fi mai usor daca respectati urmatoarele instructiuni:

  Umeziti portiunea de piele care va fi barbierita, de preferinta cu apa calduta, si sapuniti din belsug cu ajutorul unui pamatuf. Daca este posibil, utilizati o crema de ras sau un sapun cu efect ridicat de hidratare, deoarece lama va aluneca mai usor pe piele.

  Asigurati-va ca manerul si capul aparatului sunt fixate bine unul de celalalt, dar nu strangeti surubul prea tare ca, mai apoi, sa nu-l mai puteti desface.

  Incepeti sa va barbieriti. Intre aparatul de ras si piele trebuie sa se formeze un unghi de aproximativ 30°. Incepeti cu obrajii si, apasand usor, permiteti aparatului sa alunece pe piele.

  Barbieriti-va intotdeauna in sensul cresterii firelor de par.

  Cand va barbieriti pe gat, indindeti pielea bine cu ajutorul mainii libere.

  Nu va ingrijorati daca va zgariati sau daca va taiati usor. Dupa ce va veti obisnui cu aparatul de ras, veti avea doar foarte rar astfel de probleme.

30 produse in aceasi categorie