Producatori

Produse noi

Aparat de ras clasic Safety Razor cu maner din lemn de stejar mlastina piaptan inchis Kosmo R 873 SR Mareste

Aparat de ras clasic Safety Razor cu maner din lemn de stejar mlastina piaptan inchis Kosmo R 873 SR

R 873 SR

Barbieresti.ro

Aparat de ras classic safety razor cu piaptan inchis si maner din lemn de stejar de mlastina cu elemente de metal cromat. 

Acest lemn provine din stejari scufundati in mlastini de secole si care a trecut prin diferite procese si schimbari de-a lungul timpului. Acest lucru face ca lemnul sa fie durabil si rezistent pe cale naturala. 

Este un lemn care se gaseste cu greu, acest lucru facandu-l o raritate. Coloritul variaza intre maro, maro inchis si negru-maroniu.

Lemnul este ales cu crija din portiunile utilizabile apoi se aplica cateva straturi de ulei special pentru a-I conferi o rezistenta aditionala si un aspect mat.

Maner: Lemn de maslin tratat cu uleiuri special pentru a fi rezistent la apa.

Tara de origine: Germania

Mai multe detalii

356 lei

Producator Muehle
 • Barbieritul cu un Safety razor necesita putin exercitiu. Chiar si pielea are nevoie de un anumit timp pentru a se obisnui. Inceputul va fi mai usor daca respectati urmatoarele instructiuni:

  Umeziti portiunea de piele care va fi barbierita, de preferinta cu apa calduta, si sapuniti din belsug cu ajutorul unui pamatuf. Daca este posibil, utilizati o crema de ras sau un sapun cu efect ridicat de hidratare, deoarece lama va aluneca mai usor pe piele.

  Asigurati-va ca manerul si capul aparatului sunt fixate bine unul de celalalt, dar nu strangeti surubul prea tare ca, mai apoi, sa nu-l mai puteti desface.

  Incepeti sa va barbieriti. Intre aparatul de ras si piele trebuie sa se formeze un unghi de aproximativ 30°. Incepeti cu obrajii si, apasand usor, permiteti aparatului sa alunece pe piele.

  Barbieriti-va intotdeauna in sensul cresterii firelor de par.

  Cand va barbieriti pe gat, indindeti pielea bine cu ajutorul mainii libere.

  Nu va ingrijorati daca va zgariati sau daca va taiati usor. Dupa ce va veti obisnui cu aparatul de ras, veti avea doar foarte rar astfel de probleme.

  Pentru barbatii cu experienta: prin slabirea usoara a manerului (aproximativ ½ de rotatie), se mareste unghiul lamei. Aceasta va va permite sa va barbieriti mai usor contururile fetei. Strangeti intotdeauna manerul inainte de a continua barbieritul.

30 produse in aceasi categorie