Producatori

Produse noi

Aparat de ras clasic Muehle Rocca R95 Mareste

Aparat de ras clasic Safety Razor cu piaptan inchis si maner din otel si scoarta de mesteacan Muehle Rocca R95

R95

Barbieresti.ro

Aparat de ras clasic Safety Razor cu piaptan inchis si maner din otel si scoarta de mesteacan. Scoarta de mesteacan a fost considerata pentru foarte mult timp ca avand aceleasi caracteristici tehnice ca materialele sintetice din ziua de azi. Cu o textura variata si in acelasi timp discreta, da un sentiment placut si cald de la prima atingere. Este extrem de rezistenta, usor de tinut in mana, chiar si cand este umeda si este usor de intretinut. 

Dimensiuni: 41 mm x 105 mm

Greutate: 80 g

Tara de origine: Germania

Mai multe detalii

545 lei

Producator Muehle
  • Seria Rocca

    Simplu, frumos si in acelasi timp masculin. Aceasta este noua serie de produse Rocca. Putin mai moderne si diferite fata de produsele obisnuite Muehle, acestea sunt facute din cel mai bun si rezistent otel. Dar a meritat efortul, aceste produse sunt deosebit de rezistente si robuste.

    Finisajul satinat sau usor mat este placut la atingere si da un aspect elegant. Chiar si cu toate aceste noi detalii, mostenirea seriei Rocca este evidenta. Designul acestei serii este continuarea perfectionarii modelelor clasice Muehle. Numele Rocca (care in limba italiana inseamna castel sau fortificatie) se refera la cele mai bune materiale si la faptul ca un produs Muehle va tine o viata intreaga, si mai mult.

30 produse in aceasi categorie