Producatori

Produse noi

Aparat de ras clasic Safety Razor cu piaptan inchis, otel inoxidabil, Muehle Rocca R96 Mareste

Aparat de ras clasic Safety Razor cu piaptan inchis, otel inoxidabil, Muehle Rocca R96

R96

Barbieresti.ro

Aparat de ras clasic Safety Razor cu piaptan inchis, otel inoxidabil. Textura manerului este o interpretare moderna a striatiilor de pe manerul aparatelor clasice. Structura in forma de fagure nu numai ca confera un contrast cu finisajul satinat al otelului, dar este si foarte tactila, oferind o priza excelenta.

Dimensiuni: 41 mm x 105 mm

Greutate: 80 g

Tara de origine: Germania

Mai multe detalii

460 lei

Producator Muehle
  • Seria Rocca

    Simplu, frumos si in acelasi timp masculin. Aceasta este noua serie de produse Rocca. Putin mai moderne si diferite fata de produsele obisnuite Muehle, acestea sunt facute din cel mai bun si rezistent otel. Dar a meritat efortul, aceste produse sunt deosebit de rezistente si robuste.

    Finisajul satinat sau usor mat este placut la atingere si da un aspect elegant. Chiar si cu toate aceste noi detalii, mostenirea seriei Rocca este evidenta. Designul acestei serii este continuarea perfectionarii modelelor clasice Muehle. Numele Rocca (care in limba italiana inseamna castel sau fortificatie) se refera la cele mai bune materiale si la faptul ca un produs Muehle va tine o viata intreaga, si mai mult.

30 produse in aceasi categorie