Producatori

Produse noi

Aparat de ras clasic Kosmo R 876 SR Mareste

Aparat de ras clasic Kosmo R 876 SR

R 876 SR

Barbieresti.ro

Aparat de ras classic Safety Razor cu piaptan inchis si maner din rasina de inalta calitate pe baza de poliester pigmentat cu elemente de metal cromat.

Rasina de inalta calitate este un material sintetic de o calitate exceptionala a carui suprafata este procesata separat. Este un material ideal pentru accesorii exclusiviste si instrumente de scris deoarece ofera o paleta larga de modele moderne si clasice in multe culori atractive.

Fiecare piesa este polisata de mai multe ori pentru a-I conferi o nota eleganta, lucioasa. Acest proces face ca manerul sa fie placut la atingere si sa reziste mult timp fara a-si pierde eleganta.

Maner: Rasina de inalta calitate de culoare neagra pe baza de poliester pigmentat cu elemente de metal cromat.

Productie: Muehle Germania.

Mai multe detalii

356 lei

Producator Muehle
 • Aparate de ras clasice Safety Razor

  Barbieritul cu un Safety Razor necesita putin exercitiu. Chiar si pielea are nevoie de un anumit timp pentru a se obisnui. Inceputul va fi mai usor daca respectati urmatoarele instructiuni:

  Umeziti portiunea de piele care va fi barbierita, de preferinta cu apa calduta, si sapuniti din belsug cu ajutorul unui pamatuf. Daca este posibil, utilizati o crema de ras sau un sapun cu efect ridicat de hidratare, deoarece lama va aluneca mai usor pe piele.

  Asigurati-va ca manerul si capul aparatului sunt fixate bine unul de celalalt, dar nu strangeti surubul prea tare ca, mai apoi, sa nu-l mai puteti desface.

  Incepeti sa va barbieriti. Intre aparatul de ras si piele trebuie sa se formeze un unghi de aproximativ 30°. Incepeti cu obrajii si, apasand usor, permiteti aparatului sa alunece pe piele.

  Barbieriti-va intotdeauna in sensul cresterii firelor de par.

  Cand va barbieriti pe gat, indindeti pielea bine cu ajutorul mainii libere.

  Nu va ingrijorati daca va zgariati sau daca va taiati usor. Dupa ce va veti obisnui cu aparatul de ras, veti avea doar foarte rar astfel de probleme.

  Pentru barbatii cu experienta: prin slabirea usoara a manerului (aproximativ ½ de rotatie), se mareste unghiul lamei. Aceasta va va permite sa va barbieriti mai usor contururile fetei. Strangeti intotdeauna manerul inainte de a continua barbieritul.

Accesorii

30 produse in aceasi categorie